сряда, март 15, 2006

Декори

Американският продукт е направен винаги с планиране. Човек или дори екип е мислил доста какво и как да се направи така, че да се продава успешно. За направата на плана е работено сериозно и не само докато продукта се появи на пазара. Рекламата на продукта е част от продукта. Парите за реклама се много важна част от разходите тук.

След като някой е показал с таблици пълни с числа как това ще бъде най-успешния продукт в историята на компанията решението е взето. Продукта се прави точно според плана. Изглежда така, произвежда се според плана и се рекламира според плана.

Разлика между това, което бих искал да купя и това, което е на пазара е като разликата между къща за живеене и къща декор. Повечето продукти са като на театрална сцена. Ако ги гледаш от страната на публиката къщата е къща а прозореца прозорец. Ако се вгледаш ще видиш, че прозореца се държи на конци а къщата има само фасада и покрив. Нищо, което не се вижда от страна на публиката не е сложено. Може би така и трябва. Важното е рекламата да е добра!